Twitter RSS
Aktuálny čas je 25 Máj 2017, 11:35
Prevzatie Opery

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]





Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: lišta Menu v novej Opere
PoslaťNapísal: 28 Nov 2015, 08:56 
Hosť fóra
Hosť fóra
Ako prispôsobiť nastavenia v Opere 33 tak, aby som mal prvý horný riadok lištu Menu (Súbor Úpravy Zobraziť ....)?


Hore
  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: lišta Menu v novej Opere
PoslaťNapísal: 02 Dec 2015, 18:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22 Okt 2007, 19:28
Príspevky: 2521
Bydlisko: Trenčín
Taká možnosť v novej Opere nie je.

_________________
OPERA - BIGsmall internet browser


Hore
 Profil  
Odpoveď s citáciou  
 Predmet príspevku: Re: lišta Menu v novej Opere
PoslaťNapísal: 04 Dec 2015, 22:56 
Hosť fóra
Hosť fóra
Ďalšie potvrdenie, že vývoj opery skončil na verzii 12.17 ..... potom je to iba nepochopiteľný úlet a totálna ignorácia užívateľov Opery.


Hore
  
Odpoveď s citáciou  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 3 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]



Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Môžete zakladať nové témy v tomto fóre
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
© 2006-2013 Opera-prehliadac.com | Všetky práva vyhradené

Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Viac informácií tu